VERTEL HET VERDER!

DE MENINGEN VAN ONZE GASTEN

Een mening uit de eerste hand is nog steeds het meest waardevol. Hier laten wij enkele gasten aan het woord die ons al vaker bezocht hebben. Zij kunnen tenslotte het beste hun ervaring vertellen over ons hotel!
Categorie
location
4.74 / 5
room
4.8 / 5
clean
4.91 / 5
service
4.92 / 5
price
4.58 / 5
break
4.82 / 5
restaurant
4.83 / 5
bar
4.7 / 5
wellness
4.75 / 5
Beoordelingen
100
Top locatieTop faciliteitenVlakbij de Gondel ( lopend of bus)Tegenover de Cin Cin Zeer goed en aardig personeel
05.04.2022
Arnoud Happé
100
Heerlijke korte vakantie gehad waarbij we van alles wat uw hotel biedt gebruik hebben gemaakt. Fantastische gastvrijheid en service.Dankjewel Groet John Martens
05.04.2022
John martens
100
Wederom een heerlijk verblijf gehad bij Hotel Platzer! Van de bediening op het terras, tot de heerlijke Aperol Spritzen, en de prachtige suite tot het uitgebreide ontbijtbuffet en heerlijke diner s avonds! Het is op en top genieten!
28.03.2022
Boy
95
Het feit dat we al jaren terugkomen zegt naar onze mening al genoeg!!!!
27.03.2022
van Riet
95
Super aardig personeel en gezellig hotel
26.03.2022
100
Geweldig hotel, goede service, lekker eten etc etc
23.03.2022
98
Wij vonden het een unieke ervaring en vooral de persoonlijke, klantgerichte en zeer vriendelijke service is ons opgevallen. Wij zouden dit hotel aan iedereen aanbevelen, zowel in de winter als in de zomer.
21.03.2022
Eric Henrotay
84
Heerlijk vakantiegevoel waar niets aan ontbreekt. Mooiste plekje van Oostenrijk.
21.03.2022
93
Zeker voor herhaling vatbaar. Echt een aanrader.
20.03.2022
Marianne van Montfoort
95
Prima hotel! Niks op aan te merken, zou het direct aanbevelen aan anderen.
16.03.2022
Michel
100
Was een super verblijf.. en super locatie.
13.03.2022
Haazebroek
82
Prima hotel. Kom er al jaren. Vriendelijk personeel en goede service
10.03.2022
96
Prettige sfeer, uitmuntende service en heerlijk eten.
07.03.2022
100
Fijn hotel, goeie service fantastisch skigebied!
07.03.2022
Annemarie van Hunnik
Portalen
96
Customer Alliance
95
Booking.com
98
Facebook
98
HolidayCheck
97
Zoover