VERTEL HET VERDER!

DE MENINGEN VAN ONZE GASTEN

Een mening uit de eerste hand is nog steeds het meest waardevol. Hier laten wij enkele gasten aan het woord die ons al vaker bezocht hebben. Zij kunnen tenslotte het beste hun ervaring vertellen over ons hotel!
Categorie
location
4.79 / 5
room
4.78 / 5
clean
4.89 / 5
service
4.9 / 5
price
4.54 / 5
break
4.81 / 5
restaurant
4.8 / 5
bar
4.69 / 5
wellness
4.75 / 5
Beoordelingen
96
Een super hotel, met heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Hele schone kamers. Prachtige ligging.
15.03.2020
Ingrid
80
Goede ervaring en zeker aanrader. Goede ligging, skiën tot aan de deur. Mooie buiten terras, gezellige bar en mooie nette kamers. Personeel vriendelijk en behulpzaam.
15.03.2020
Familie Moors
100
Een fantastisch hotel waar het aan niets ontbreekt met een mooie ligging in het dorp. Eigen aprés ski en club. Heerlijke verzorging en mooie inrichting en goed en vriendelijk personeel. Voor ons een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar.
13.03.2020
Bernardus Kock
100
Super hotel met super mensen en atmosfeer. En Conny als gastvrouw
10.03.2020
Jan Fokke van den Bosch
100
Heerlijk verblijf, kom al ruim 15 jaar in gerlos en heb er spijt van dat ik niet eerder in jullie mooie hotel ben verbleven.
06.03.2020
Ryan Lelie
93
Goede ligging , mooi appartement, netjes en zeer schoon, zeker voor herhaling vatbaar...
06.03.2020
Arno Rijk
100
We hadden opnieuw een geweldige vakantie! Dank aan het voltallige team van Hotel Platzer!
03.03.2020
98
We hadden geboekt via de site maar moesten de datum door ziekte verplaatsen .Dit was geen enkel probleem . het hotel gaf ons direct andere data om te komen .Super geregeld verblijf was perfect
19.02.2020
Pieter swaanen
100
TOP! een relax vakantie die we intens beleven dankzij de uitmuntende service van het Platzer team.
16.02.2020
Monique en familie
90
Heel goed alles klopt in het hotel,vriendelijk personeel.
15.02.2020
R. Pas
95
Een super hotel waar je het gevoel hebt dat je welkom bent.
10.02.2020
P.post
98
uitstekend hotel!! perfecte plek voor wintersporters.
28.01.2020
jac karel
98
Een heerlijk hotel met een huiselijke sfeer, ideaal om je vakantie te vieren
21.01.2020
Henk Kooijman
Portalen
96
Customer Alliance
96
Booking.com
98
Facebook
97
HolidayCheck
91
Zoover
Wij maken gebruik van cookies om te zorgen voor een optimale gebruikerservaring op onze website. Daarnaast maakt de website gebruik van cookies van derden voor toezending van gepersonaliseerde reclameboodschappen. Door gebruik te maken van onze website stemt u ermee in dat cookies op uw apparatuur worden opgeslagen. Hier vindt u meer informatie over de gebruikte cookies en hoe u deze kunt deactiveren.